Stunted In Infancy, Baby Autoflowers Not Growing... Help?

The place to seek help for sick plants, and general growth related topics

Moderator: Moderators

Post Reply
Brother Sweetleaf
Why Hello There !
Posts: 4
Joined: Thu Aug 09, 2012 5:52 am
Contact:

Stunted In Infancy, Baby Autoflowers Not Growing... Help?

Post by Brother Sweetleaf » Tue Aug 21, 2012 5:40 pm

Thanks for reading this...

Having first sprouted between 4 and 5 days ago, my baby-girls have been the same teensie size for about 3 or 4 days now. These are my first autoflowers, & I had rationalized that they're "building energy" to explode any day now, but now the White Widow has 1/2 of one leaf dead, the others appear to be getting deeper, darker coloring (stripes) on their baby-leaves, and I'm worried.

Any helpful advice, thoughts, and opinions are welcomed. Thanks...

Image
Image
Image

Brother Sweetleaf
Why Hello There !
Posts: 4
Joined: Thu Aug 09, 2012 5:52 am
Contact:

Re: Stunted In Infancy, Baby Autoflowers Not Growing... Help

Post by Brother Sweetleaf » Tue Aug 21, 2012 6:46 pm

Could this be a Phosphorus deficiency? I've been using distilled water with only a tiny bit of organic ferts at 2-4-1. A few posts here and there suggest that "Phosphorus helps build strong roots...", "highest levels of phosphorus are used during germination, seedling growth...", and that "leaves turn deep green on a uniformly smaller, stunted plant. Leaves show brown or purple spots...", which might be seen in the photos I've posted above. Can anyone offer some solid wisdom or advice?

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users